^

Baby ülés és téli babavédő zsák

Alkalmazható:
Az Ön kisbabája még nem tud ülni stabilan, de már szeretné ha Önnel kerékpározhatna? A válaszunk Croozer Baby ülés. Olyan kényelmes mint egy függőágy és olyan biztonságos mint egy autó ülés. A rugalmas 5-pontos biztonsági öv rögzíti a gyermeket ülő/fekvő helyzetben. A hevederrel megerősített oldalfalak biztosítják a baba megtámasztását és védelmét. A Baby ülés könnyen összecsukható együtt az utánfutóval.


Tökéletes kilátás

A Croozer Kid-ben akkor is magával viheti a kicsit ha az még nem tud felülni. A baba 10 hónapos koráig erre a Baby ülés a legjobb megoldás. Biztosan tartja a baba gerincét miközben a baba szemlélheti, hogy mi folyik körülötte. Ahogy a baba idősebb lesz és képes ülni, akkor a csecsemő ülés egyszerűen kivehető. A Croozer Kid tartalmazza az összes lehetőséget, hogy kiválaszthassa a gyermek korának megfelelő ülést.


Megnyugtató védelem

A Baby ülés az utánfutó csővázához van erősítve, ezzel biztosítja a gyermek biztonságos és kényelmes rögzítését. A párnázott 5-pontos biztonsági öv a babát biztonságosan a helyén tartja és finoman a háttámlához feszíti, hogy teljes mértékben megtámassza ülő/fekvő helyzetben. Ily módon a baba úgy élheti át a kirándulást mintha egy autó biztonságos ülésében élvezné egy függőágy kényelmét.


Ideális kétszemélyes Croozer-hez is

A Croozer Kid 2-ben két egyszemélyes ülés van beépítve. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hevederrel berögzíti a Baby ülést a másik gyerek számára pedig még mindig sok hely marad. Kettő Baby ülést is elhelyezhet egymás mellé.


Könnyű kezelhetőség

A Croozer gyorsan összehajtható a Baby üléssel együtt. Így ha kell, egyszerűen kapja föl az egészet és vigye magával. A Baby ülés tökéletesen illeszkedik a Croozer Kid dizájnjához.


Az "Easy Pull" övrendszernek köszönhetően bármikor egyszerűen beállíthatja a hevedereket, még akkor is, ha a gyermek a hidegben a szokásosnál vastagabban van felöltöztetve.
Ergonómikus fekvőhely kialakítás biztosítja a megfelelő testtartást a picinek.
5 pontos biztonsági öv gondoskodik gyermeke biztonságáról.