^

Baby Supporter baba ülésbetét

Alkalmazható:
Ha a baba már tud ülni segítség nélkül, válassza a párnázott Baby Supporter baba ülésbetétet.

Fontos hogy a gyerekek mindig a koruknak megfelelő ülésben utazzanak

A baba majdnem egy éves és már tud ülni rendesen? Akkor cserélje át az Infant Sling csecsemő ülést a kétrészes Baby Supporter baba ülésbetétre. Ezt arra fejlesztették ki, hogy pontosan illeszkedjen a Croozer üléséhez és optimális támogatást nyújtson a babának egészen kb. 18 hónapos koráig.


Megnyugtató védelem

A Croozer Infant Sling az utánfutó csővázához van erősítve, ezzel biztosítja a gyermek biztonságos és kényelmes rögzítését. A párnázott 3-pontos biztonsági öv a babát biztonságosan a helyén tartja és finoman a háttámlához feszíti, hogy teljes mértékben megtámassza ülő/fekvő helyzetben. Ily módon a baba úgy élheti át a kirándulást mintha egy autó biztonságos ülésében élvezné egy függőágy kényelmét.


Megtámasztja a baba nyakát és gerincét

Az állítható magasságú párnázott fejtámasz megtámasztja a baba nyakát e mellett a fejét is tartja. Ugyanakkor a kiegészítő alsó háttámla támogatja a gerincet, ugyanis ebben a korban a izmok még általában fejletlenek. Állítsa be a Baby Supporter baba ülésbetétet hogy illeszkedjen a baba pontos magasságához. Ezután biztos lehet abban hogy gyermeke a korának megfelelő ülésben élvezheti a kirándulás örömeit.