^

CROOZER KID PLUS 2 - a kétszemélyes utánfutó

Croozer Kid Plus 2 - Az igazi mindenes mely a legnagyobb komfortot biztosítja

A Croozer Kid Plus 2 SYLOMER® speciális felfüggesztése révén az Ön gyermeke úgy érzi mintha levegőben úszna. Önnek és a gyermeknek így dupla örömben lesz részük ha sokat kirándulnak együtt. A felszereltség különösen fog tetszeni, hisz a Croozer három alapvető funkcióját is kihasználhatja: kerékpár utánfutó, babakocsi, vagy terepjáró kocogó.


Ön Croozer Kid Plus 2 utánfutója minden helyzetben megállja a helyét

A Croozer Kid Plus 2 barátságos világoskék színben pompázik, így a Croozer Kid Plus2 egy igazi látványosság, akár kerékpár utánfutóként, babakocsiként vagy kocogáshoz használja. Összecsukni vagy szétnyitni másodpercek kérdése. Ideális társ a családi nyaraláshoz. Óriási tároló helyet biztosít, amely praktikusan kihasználható a pelenka táska, játékok vagy a váltó ruhák számára.


A Sylomer® felfüggesztés tökéletes úttartást biztosít

A Croozer Kid Plus 2 egyedülálló SYLOMER® felfüggesztéssel rendelkezik. Önnek nem kell törődnie a rugó beállításával, a Sylomer® anélkül működik, hogy szükség lenne súlyra vonatkozó módosításokat eszközölnie, mivel az út keménységéhez a rugó alkalmazkodik. A Sylomer® rezgéscsillapító elemek időjárásállóak, mindig fenntartják a méretbeli stabilitást képes elviselni impulzus szerű extrém túlterheléseket is. Ez azt jelenti például, hogy egyenetlen talajon az utánfutó nem fog extrém nagyokat ugrálni, a beépített lengés csillapítás azonnal stabilizálja a kocsit. Az eredmény: a gyermek maximális kényelemben utazhat.


Biztonság - nem fogunk kompromisszumot kötni

Hála a gondos tervezésnek és az alacsony súlypontnak, a Croozer nem billeg, szinte felboríthatatlan. A Croozer sorozatnál használt robusztus vázszerkezet biztosítja, hogy a gyermek egy erősen védett kabinban foglaljon helyet, ahol ugyanolyan biztonságban érzi magát mint otthon. Öt pontos biztonsági övek és a már előzőekben említett masszív vázszerkezet vigyáz gyermekére. Amíg Ön pedálozik, a gyermek kényelmesen hátradőlhet a speciálisan védett gyermek pilótafülkében. És ha a gyermek épp elalszik, a kényelmes ülések biztosítják az álmát. A Croozer gyártása során felhasznált anyagokat gondosan tesztelték.

Tartozékok a Croozer Kid Plus 2-höz

A kék kerékpár utánfutó alapfelszereltségéhez tartozik a kombi-burkolat amely védelmet nyújt a rovarok és az időjárás ellen. Ha szükséges, akkor további kiegészítőket választhat, úgy mint napellenzőt, esővédőt, téli baba zsákot vagy fogantyúra szerelhető kézi táskát a saját igényei szerint a még nagyobb kényelemért. A babák, kisgyermekek számára választhat babaülés betéteket.


Tartozékokat megtalálja itt: kattintson ide


Croozer Kid Plus 2 - tények és számok

A Croozer Kid Plus 2 maximális teherbírása 45 kg. A fogantyú és a kerekek eltávolítása után az utánfutó egy praktikus méretű 104.5 x 86.5 x 27.5 cm) csomaggá csukható össze. A készlet tartalmaz 2 db kerékpár tengelyre szerelhető gyorsrögzítő könyöktengelyt, egy biztonsági zászlót, egy babakocsi kereket és egy nagy első kereket a jogging-futókocsi funkcióhoz. A robusztus biztonsági keretre a 10 év garancia vonatkozik.Váll szélesség 2x31 cm
Láb tér 60 cm
Belmagasság (üléstől a tetőig) 63 cm
H x Sz x M (kerekekkel) 108 x 90 x 91 cm
H x Sz x M (összecsukva) 107,5 x 86 x 27 cm
Fogantyú magassága min./max. 97/110 cm
Önsúlya 17,6 kg
Terhelhetőség 45 kg
Kerekek mérete 20” küllős kerekek, fekete
Szín égszinkék / barna
Biztonság 5 pontos biztonsági övek
fényvisszaverők, magasság és szélesség jelölés
borulásvédelem, alacsony súlypont

CROOZER

Élmény a családnak, öröm a babának!