^

Esővédő fólia


Az esővédő fólia egyszerűen ráhúzható a megfelelő méretű Croozer-re. A gyermek száraz marad akkor is ha esik és szeles az idő.

Croozer-rel bármilyen időben

A Croozer lehetővé teszi, hogy a gyermek biztonságban legyen és száraz maradjon akkor is ha zuhog odakint. Csak húzza fel az esővédő fóliát amely megakadályozza hogy az eső beverjen az utánfutó belsejébe. Az esővédő fólia szorosan illeszkedik. Hiába rossz az idő, a gyermek épen és egészségesen fog megérkezni a Croozer esővédő fóliának köszönhetően miközben élvezi a látványt és az esőcseppeket az ablakon.

Esővédő fólia Croozer Dog kutyaszállítóhoz

Az esővédő fólia segítségével a kutya esőben is nyugodtan szállítható. Miután Önt kemény fából faragták - mind a ketten ki fogják bírni! Védi a kutyát az esőtől Kirándulnak a kutyussal majd hirtelen elkezd esni. Szerencsére van átlátszó esővédő fólia. Csak húzza rá a Croozer Dog kutyaszállítóra és mind a kutya mind a Croozer száraz marad. Ön úgyis rutinos túrázó és ugye van esőköpenye… ?

Esővédő fólia Croozer Cargo-hoz

Az esővédő fólia védelmet nyújt a Croozer Cargo rakománya számára.

Esik?

Nem nagy ügy!

De nem nagy dolog a Croozer Cargo-nak sem.

Ez ugyanis alulról teljesen vízálló, köszönhetően a szilárd padlólemeznek. Az esővédő fólia egyszerűen illeszkedik a Croozer Cargo-ra. Tehát minden amit szállít tiszta és száraz marad. Beleértve a Croozer Cargo-t is természetesen!