^

Infant Sling csecsemő ülés 2018-as modellekhez

Alkalmazható:
Az Ön kisbabája még nem tud ülni stabilan, de már szeretné ha Önnel kerékpározhatna? A válaszunk Croozer Infant Sling. Olyan kényelmes mint egy függőágy és olyan biztonságos mint egy autó ülés. A rugalmas 3-pontos biztonsági öv rögzíti a gyermeket ülő/fekvő helyzetben. A hevederrel megerősített oldalfalak biztosítják a baba megtámasztását és védelmét. Az Infant Sling könnyen összecsukható együtt az utánfutóval.


Tökéletes kilátás

A Croozer Kid-ben akkor is magával viheti a kicsit ha az még nem tud felülni. A baba 10 hónapos koráig erre az Infant Sling csecsemő ülés a legjobb megoldás. Biztosan tartja a baba gerincét miközben a baba szemlélheti, hogy mi folyik körülötte. Ahogy a baba idősebb lesz és képes ülni, akkor a csecsemő ülés egyszerűen kivehető. A Croozer Kid tartalmazza az összes lehetőséget, hogy kiválaszthassa a gyermek korának megfelelő ülést.


Megnyugtató védelem

A Croozer Infant Sling az utánfutó csővázához van erősítve, ezzel biztosítja a gyermek biztonságos és kényelmes rögzítését. A párnázott 3-pontos biztonsági öv a babát biztonságosan a helyén tartja és finoman a háttámlához feszíti, hogy teljes mértékben megtámassza ülő/fekvő helyzetben. Ily módon a baba úgy élheti át a kirándulást mintha egy autó biztonságos ülésében élvezné egy függőágy kényelmét.


Ideális kétszemélyes Croozer-hez is

A Croozer Kid 2-ben két egyszemélyes ülés van beépítve. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hevederrel berögzíti az Infant Sling csecsemő ülést a másik gyerek számára pedig még mindig sok hely marad. Kettő Infant Sling csecsemő ülést is elhelyezhet egymás mellé.


Könnyű kezelhetőség

A Croozer gyorsan összehajtható az Infant Sling csecsemő üléssel együtt. Így ha kell, egyszerűen kapja föl az egészet és vigye magával. Az Infant Sling csecsemő ülés tökéletesen illeszkedik a Croozer Kid dizájnjához.