^

Infant Sling csecsemő ülés Kid Plus-hoz

Alkalmazható:
Az Infant Sling a babának biztosítja a kilátást, ugyanakkor, azt is hogy a gerince ne kényszerüljön természetellenes pozícióba. A Sylomer® felfüggesztésű Croozer Kid Plus-ban a baba is úgy lebeg mintha egy hordozó székben ülne.


A babák szeretnek bámészkodni

A babák 10 hónapos kora alatt általában még nem tarthatók ülő helyzetben hogy elkerüljük a gerinc terhelését. De ha biztosítjuk a megfelelő testhelyzetet, akkor a baba együtt utazhat Önnel a Croozer Kid Plus-ban, amelyben ott van a megfelelő Croozer Infant Sling. Így a baba is élvezheti az utazást, a kilátást.


Gyengéd támasz a baba hátának

A hevederrel megerősített oldalfalak támasztják és védik a babát. A rugalmas párnázott 3-pontos biztonsági öv rögzíti a gyermeket ülő/fekvő helyzetben. Ezen felül a Sylomer® felfüggesztés tompítja az ütéseket és az útburkolat hibáiból eredő zötyögéseket. A baba úgy érzi mintha hordozó székben ülne.


Az Infant Sling csecsemőülés pontosan illeszkedik a Croozer Kid Plus 2-be

A Croozer 2 személyes utánfutókban minden gyermeknek joga van a saját helyén utazni. A gyermek korának megfelelően válasszuk ki a megfelelő ülésrendszert és módosítsuk ha szükséges! Az Infant Sling csecsemő ülés a gyermek 10 hónapos koráig alkalmazható.


Letisztult megjelenés, könnyű tárolás

Az Infant Sling csecsemő ülés színe megegyezik a világoskék Croozer Kid Plus-éval. Könnyen összecsukható és az utánfutóval együtt tárolható vagy szállítható az autóban.