^

Rólunk

Cégünk az Univill Kft. 1985-ben 4,3 milliós alaptőkével alakult. Vállalkozásunk fő profilja szerint a magyar egészségügy szerteágazó területeire szakosodott úgy, mint csecsemőgondozás, orvosi berendezések forgalmazása.

Családunk új jövevénye, fiam, Péter által kerültünk közelebbi kapcsolatba egy baba és egy kisgyermekes család igényeivel. Mindannyian szívesen biciklizünk szabad időnkben és néhányan, mint jómagam univerzális közlekedési eszköznek használjuk.  Ahhoz viszont, hogy egyszerre hódolhassunk ezen szenvedélyünknek szükségünk volt egy olyan eszközre, amely lehetővé teszi a kicsik kényelmes utazását.

Ezen felbuzdulva, már a kis kedvenceket sem szerettük volna itthon hagyni. Így találtunk rá a honlapunkon található termékekre, melyek forgalmazásával meghonosíthatunk egy külföldön már mindennapi életformát.

Az utánfutók széles formavilággal és sokrétű felhasználhatósággal rendelkeznek, hogy nem csak gyermekeink és kedvenceink tarthatnak velünk kirándulásaink során, hanem alkalmasak nagyobb túrák teljes felszerelésének egyszerű szállítására is.

Az árat és a minőséget szem előtt tartva próbálunk olyan termékeket bevezetni a magyar piacra, melyeknek színvonala, megbízhatósága, különleges szolgáltatásai kényelmessé, egyszerűvé és élvezhetővé tesznek egy családi túrát, megkönnyítik a bevásárlást.

Termékkatalógusunkat böngészve bízunk benne, hogy valamely termékünk vagy szolgáltatásunk felkelti érdeklődését, és a későbbiekben örömmel üdvözölhetjük önt vásárlóink körében.