^

Ülésbetét


Ha a baba már tud ülni segítség nélkül, válassza a párnázott ülésbetétet. Fontos hogy a gyerekek mindig a koruknak megfelelő ülésben utazzanak.

Ha a baba már majdnem egy éves, és tud ülni rendesen, akkor cserélje le a babaülést a kétrészes ülésbetétre. Ezt arra fejlesztették ki, hogy pontosan illeszkedjen a Croozer üléséhez és optimális támogatást nyújtson a babának egészen kb. 18 hónapos koráig.

Megnyugtató védelem

A Babaülés az utánfutó csővázához van erősítve, ezzel biztosítja a gyermek biztonságos és kényelmes rögzítését. A párnázott 5-pontos biztonsági öv a babát biztonságosan a helyén tartja és finoman a háttámlához feszíti, hogy teljes mértékben megtámassza ülő/fekvő helyzetben. Ily módon a baba úgy élheti át a kirándulást mintha egy autó biztonságos ülésében élvezné egy függőágy kényelmét.

Megtámasztja a baba nyakát és gerincét

Az állítható magasságú párnázott fejtámla megtámasztja a baba nyakát és egyben a fejét is tartja. A kiegészítő alsó része támogatja a gerincet, ugyanis ebben a korban az izmok még általában fejletlenek. Állítsa be az ülésbetétet úgy, hogy illeszkedjen a baba pontos magasságához. Ezután biztos lehet abban, hogy gyermeke a korának megfelelő ülésben élvezheti a kirándulás örömeit.