^

CROOZER VAAYA 2 - a kétszemélyes utánfutó

Croozer Vaaya 2 - egy igazi mindenes a családban

Hála a két különböző funkciónak, a Croozer Vaaya 2 kerékpár utánfutó mindig az intelligens megoldást kínálja a gyermek utazásához.


Minden helyzetre felkészülve

A Croozer egy praktikus babakocsi, a hosszabb túrákon, kirándulásokon egy jól irányítható és kihasználható kerékpár utánfutó is egyben. Az innovatív összecsukható rendszer révén gyorsan és könnyen szétnyitható, összehajtható, így a legváltozatosabb családi kirándulást is kiszolgálja. Kinyitva rengeteg tároló helyet biztosít, amely praktikusan kihasználható a pelenka táska, játékok vagy a váltó ruhák számára.


Első a biztonság

Hála a gondos tervezésnek és az alacsony súlypontnak, a Croozer nem billeg, szinte felboríthatatlan. A Croozer sorozatnál használt robusztus vázszerkezet biztosítja, hogy a gyermek egy erősen védett kabinban foglaljon helyet, ahol ugyanolyan biztonságban érzi magát mint otthon. Öt pontos biztonsági övek és a már előzőekben említett masszív vázszerkezet vigyáz gyermekére. Amíg Ön pedálozik, a gyermek kényelmesen hátradőlhet a speciálisan védett gyermek pilótafülkében. És ha a gyermek épp elalszik, a kényelmes ülések biztosítják az álmát. A Croozer gyártása során felhasznált anyagokat gondosan tesztelték.


Okos kiegészítők minden helyzetre

A kerékpár utánfutó alapfelszereltségéhez tartozik a kombi-burkolat amely védelmet nyújt a rovarok és az időjárás ellen. Ha szükséges, akkor további kiegészítőket választhat, úgy mint extra napellenzőt, esővédőt, téli baba zsákot vagy fogantyúra szerelhető kézi táskát a saját igényei szerint a még nagyobb kényelemért. A babák, kisgyermekek számára választhat babaülés betéteket.


Jellemzői:


Ergonomikus, kétszemélyes ülés, lélegző klimatex anyagból
Croozer AirPad felfüggesztés
Integrált kormányfény, alkonyatkor és mozgáskor automatikusan bekapcsol
Biztonsági kabin a gyereknek, fényvisszaverő jelöléssel
Ablakfóliák és esővédő
A felhasznált valamennyi anyag káros anyagoktól mentes
Egyszerű kezelhetőség, könnyű összeszerelés
Párnázott Easy Pull ötpontos biztonsági övrendszer
52 literes csomagtér
Állítható magasságú tolókar


Tartozékokat megtalálja itt: kattintson ide


Croozer Vaaya 2 utánfutó tények és számok

A Croozer Vaaya 2 maximális teherbírása 45 kg. A fogantyú és a kerekek eltávolítása után az utánfutó egy praktikus méretű 106 x 79 x 29 cm csomaggá csukható össze. A készlet tartalmaz 1db kerékpár tengelyre szerelhető gyorsrögzítő könyöktengelyt, 1db biztonsági zászlót, és 1db babakocsi kereket. A robusztus biztonsági keretre 10 év garancia vonatkozik.
CROOZER

Élmény a családnak, öröm a babának!